1 op 1 coachingstraject

3 maanden

 

Leef volgens jouw Enneagramstijl

In dit traject leggen we het fundament om weer focus te krijgen op wat je wel wilt, je doel je droom, op alle zeven gebieden in je leven; sociaal, privé, gezondheid, opleiding, relatie, werk en spiritueel. Je krijgt je eigen blauwdruk voor een gelukkig, succesvol en zinvol leven.

Emotionele verbinding (innerlijk werk) staat centraal.

Zowel van professionals als ondernemers met verschillende achtergronden volgen dit coaching traject, omdat ze een verlangen hebben om vanuit zelfbewustzijn en zingeving te leven, in balans te willen zijn met zichzelf en het leven.

Ik help om weer die emotionele verbinding te krijgen met jezelf met jouw oorspronkelijk verlangen.

Het helpt jouw verlangens, motivaties en je emoties in kaart te brengen die je persoonlijkheid, gedachtes en gedrag aansturen.

Je wordt je bewust van je sterke en zwakke punten, ze te accepteren en er verantwoordelijkheid voor te nemen.

Het daagt je uit om diep in jezelf te kijken en kritisch te kijken naar de motivaties en de emoties die je gedrag aansturen om vervolgens tot keuzes te komen die je verder brengen in je ontwikkeling.

Wat kun je verwachten van dit 1 op 1 coachingstraject?

Als lifecoach en Enneagram expert werk ik met en vanuit het Enneagram en zet ik verschillende technieken in, zoals NLP, RET, systemisch en oplossingsgericht werken.

Ik help je bij het bewust kiezen voor jouw unieke talenten, passie, zingeving in je leven en beter je business strategisch te runnen.

Ik geef je waardevol inzicht, overzicht en handvatten, zodat jij de juiste keuzes kan maken op het werk, in het privéleven, voor studie, in het sociale, in relaties, voor gezondheid en in spiritualiteit.

Mijn coaching helpt je naar het startmoment voor je stappenplan, biedt structuur, dient als gids.  Alle facetten van hoe je tot de juiste keuze komt vanuit je Divine Spark, je authentieke zelf, komen aan bod.

  • Je gaat 3 maanden intensief aan de slag met jouw mindset en overtuigingen en belemmeringen tot op de kern
  • Je ontdekt je Enneagramtype
  • Je krijgt je unieke blauwdruk voor je leven
  • Je leert je gewoontes te doorbreken
  • Je leert angsten en belemmerende overtuigingen op te ruimen
  • Je leert emoties aan te gaan en op te ruimen
  • Je leert zelf keuzes te maken zonder oplegging van de omgeving
  • Meer te kiezen vanuit je hart
  • Minder stress en meer energie
  • Het beste uit je leven en business te halen op de manier die bij je past

Waarom ik?

Jarenlang werk ik al met mensen die vastzitten, ondanks hun enorme potentieel en grote wilskracht. Met mijn 17 jaar ervaring als professional in de Zorg- en Onderwijssector en de grote hoeveelheid opleidingen en trainingen die ik volgde, leerde ik alles over mentaliteit, de mens, het (onder)bewustzijn, waarom je jezelf in de weg zit, gewoontes niet kan doorbreken en niet durft te kiezen voor jezelf om zo het leven te leiden wat je niet wilt leiden en hoe je jezelf daarvan kunt bevrijden.

Dit heeft voor mij nog meer duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om in het leven de juiste keuze te leren maken.

Dit op basis van wie je daadwerkelijk bent en niet op basis van wat de ander vindt. Want jouw keuze bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van je leven. Door je daar bewust te maken, leer je jezelf vinden en kan je de juiste keuzes maken en uitvoeren. Minder stress, meer geluk en succesvol leven!

Wat een sensatie om met Ismay te praten. Zij is pedagogisch onderlegd, echt diepgang in het gesprek. Binnen een half uur tot de wortel alle problemen blootgelegd. Traject in en gaan! Ga zo door!

In de week na de reading heeft er een shift bij mij plaatsgevonden. Ik ervaar veel meer rust in mijn hoofd en lichaam.

Wil jij?

Weten waar je nu staat?
Je echte verlangen ontdekken?
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Weten wat je drijfveren zijn waaruit je keuzes maakt?
Je potentie volledig benutten?
Impact maken op je wereld en met je business?
Gewoonweg durven vertrouwen op je eigen potentie.

Eerst ontving ik een geweldig rapport. Wat een waardevol naslagwerk. De pijnpunten worden erg duidelijk. Hierover praten met Ismay is zeer verhelderend. Gelukkig heeft ze een geweldige dosis geduld. Iets wat bij mij erg nodig was

Met begrip en iedere keer weer een andere ingang, wijst ze me iedere keer weer terug bij de kern. Elke weerstand eindigde bij dezelfde stap die ik te nemen heb.

Dank je Ismay voor je wijsheid, rust, helderheid.

Het was heel erg fijn om inzicht te krijgen in mijn persoonlijkheid en denkpatronen. Van sommige dingen was ik mij al heel erg bewust en wilde dat heel graag aanpakken. De uitleg van Ismay was heel erg fijn, ze luisterde heel erg goed en gaf mij concrete tips mee waar ik ook echt mee aan de slag kon gaan.

1 op 1 coachingstraject

Ben jij toe aan doorpakken? Ben je klaar met twijfelen en wil jij nu rust, liefde, geluk en geen stress in je leven hebben?  Voor altijd?

Zodat jij je weer vrij voelt om te gaan leven zoals jij dit wilt?

2497,-

Nog vragen?