Ismay Ko

Life Coach en Enneagram Expert

Ik coach je naar een rustig, liefdevol, stressvrij, gelukkig en succesvol leven! 

Een vrijer, zinvol, gelukkig en stressvrij leven.

We willen het allemaal en toch lukt het maar weinig mensen om dit daadwerkelijk te behalen. De meeste mensen kennen wel de momenten dat ze niet zeker weten of dit het nou allemaal is. Het moment van verwarring, twijfels, alles of niets hebben en weinig voelen wat ze nou echt willen. Ik gun iedereen een kwalitatief beter leven door te leren durven kiezen voor zichzelf, vanuit liefde.

Daarom coach ik professionals en ondernemers naar een leven waarin ze gaan staan voor zichzelf, opkomen voor wat ze nou daadwerkelijk willen en zij geen concessies meer doen omdat de omgeving dit bepaalt om zo een leven te creëren vanuit liefde, rust, geluk en succes.

En dit heeft daarmee direct een positieve invloed op hun dierbaren, hun werk en overige omgeving.

In mijn leven heb ik grote tegenslagen gekend. In mijn opgroeiende jaren en binnen een relatie heb ik te maken gehad met emotionele mishandeling en verwaarlozing. Als gevolg hiervan heb ik jaren geleefd met wantrouwen naar mijzelf en naar mijn omgeving. En wilde ik sterk de controle houden over mijn leven en dat van anderen.

 

Mijn familiegeschiedenis heeft zijn sporen achtergelaten en daarmee trauma’s gezorgd in mijn leven.

Als allochtone familie werd je niet gezien, gehoord, erkend voor wie je echt bent, dit maakte dat mijn vader keuzes moest maken om de kwaliteit van zijn leven en van zijn gezin te kunnen waarborgen. Hard werken, op de achtergrond blijven en accepteren dat je beoordeeld wordt op je etnische achtergrond hoorde daarbij.

Hun geschiedenis, is mijn geschiedenis, hun trauma is mijn trauma en werd uiteindelijk mijn inspiratie voor het werk wat ik nu doe.

Mijn familie heeft mij geleerd dat je moet durven om keuzes te maken om verder te kunnen komen in het leven, zodat de kwaliteit van je leven ook echt verbetert. 

Het Enneagram heeft mij inzicht gegeven in deze trauma’s en heeft mij geleerd om vanuit liefde weer verbinding te maken met mijzelf, mijn essentie. Te ontdekken wie je in de kern nou echt bent en liefdevol te zijn naar je ware ik en te omarmen. Na jaren van heling weet ik dat alles oké is en kan ik een meer ontspannen en gelukkig leven leiden.

Daarom is het voor mij zo belangrijk om vanuit liefde mijn kennis en ervaringen te delen over hoe belangrijk het is het leven de juiste keuze te leren maken. Op basis van wie jij daadwerkelijk bent en niet op basis van wat de ander vindt. Want de keuze bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van het leven. Door mensen daarvan bewust te maken, leren zij zichzelf te vinden en kunnen zij keuzes maken en deze uitvoeren om zo een stressvrij, succesvol en gelukkig leven te leiden.

 

Bewuster kiezen is bewuster leven. 

Ik studeerde af in Hotelmanagement, Logopedie en als eerstegraads Docent. Daarnaast ben ik erkend Gezins- en kindercoach, lifecoach en Enneagram Expert. Ook heb ik de opleidingen/ trainingen  NLP, systemisch- en oplossingsgericht werken, systemisch coachen, motiverende gesprekstechnieken, psycho geriatrie, Brain Blocks en behandelprotocollen burn-out gevolgd.

De afgelopen jaren heb ik professionals en ondernemers ermee geholpen dat je ondanks de stress, de twijfels, het even niet meer weten moet blijven durven kiezen voor jezelf, zodat de rust terugkeert. Minder stress, meer geluk en weten wat je nodig hebt. Om zo op alle fronten een beter, vrijer en succesvol leven te krijgen!

 

Wacht niet langer met keuzes maken. Durf te kiezen voor jezelf!