Enneagram Reading

Om te ontdekken wat je echt graag wilt in je (werk)leven, is het belangrijk om te weten waar jij nu staat; wat je echte verlangen is en tegen welke bepaalde situaties je nu aanloopt.

Maak jij de juiste keuzes?

Het is net als de GPS; Je kan pas jouw doel bepalen als je weet waar je nu bent, anders werkt het niet; je verdwaalt, loopt doelloos rond en je komt niet verder.

De Enneagram Reading maakt dit in een keer duidelijk.

Het is de sleutel voor zelfontdekking en ontwikkeling doordat jij ontdekt welk Enneagram type je bent en hoe jij dit in je leven en business kan toepassen, zodat jij een succesvol, rijker en stressvrij (werk)leven krijgt.

Het helpt jouw verlangens, motivaties en je emoties in kaart te brengen die je persoonlijkheid, gedachtes en gedrag aansturen.

Je wordt je bewust van je sterke en zwakke punten, ze te accepteren en er verantwoordelijkheid voor te nemen.

Het daagt je uit om diep in jezelf te kijken en kritisch te kijken naar de motivaties en de emoties die je gedrag aansturen om vervolgens tot keuzes te komen die je verder brengen in je ontwikkeling.

Blauwdruk

Zoals bij elke vorm van reflectie en diep bewustzijnswerk, krijg je toegang tot aspecten van jezelf waar je kracht uithaalt.

Op basis van je huidige ontwikkelingsvragen, persoonlijk/ werk, kunnen er verschillende ontwikkelingspaden ontstaan.

Op deze ontwikkelingsreis is het beste om naar de volgende stap te kijken, in plaats van alles tegelijk te willen aanpakken.

De Enneagram Reading geeft je jouw blauwdruk voor je leven en heeft al eeuwen bewezen dat het werkt om het maximum uit je leven en business te halen!

Wat een sensatie om met Ismay te praten. Zij is pedagogisch onderlegd, echt diepgang in het gesprek. Binnen een half uur tot de wortel alle problemen blootgelegd. Traject in en gaan! Ga zo door!

In de week na de reading heeft er een shift bij mij plaatsgevonden. Ik ervaar veel meer rust in mijn hoofd en lichaam.

Hoe werkt het?

Vragenlijst

Na aankoop ontvang je van mij een persoonlijke link naar de vragenlijst. 

1:1

In een gesprek van 60 minuten leg ik je, je Enneagramprofiel uit en wat het Enneagramprofiel betekent voor je in jouw leven.

i

Rapport

Na het gesprek ontvang je een compleet rapport over je Enneagramprofiel.

De Enneagram Reading voelde als een cadeau aan mijzelf. Het was heel erg fijn om inzicht te krijgen in mijn persoonlijkheid en denkpatronen.

Eerst ontving ik een geweldig rapport. Wat een waardevol naslagwerk. De pijnpunten worden erg duidelijk. Hierover praten met Ismay is zeer verhelderend. Gelukkig heeft ze een geweldige dosis geduld. Iets wat bij mij erg nodig was

Enneagram reading

Het Enneagramprofiel geeft inzicht in jouw persoonlijkheidsstructuur en helpt je op weg naar de juiste aanpak voor persoonlijke, professionele en business ontwikkeling.

De kracht is dat er transformatie ontstaat in je denken, voelen en doen.

€498

Nog vragen?